Telefoon +31 72 303 40 11

Mosselaan 128, 1934RD Egmond aan den Hoef

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Advies

Waarschijnlijk komt u bijna dagelijks in aanmerking met verduurzaming. In het nieuws, op social media, het is bijna het gesprek van de dag. Onze passie voor verduurzaming heeft er toe geleid om onze kennis in de praktijk toe te gaan passen en u te adviseren in de mogelijkheden. Wij adviseren aan zowel bedrijven als de particulieren op het gebied van verduurzaming en helpen u vanaf het idee tot aan de realisatie van uw ambitie.

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand komen er een heel aantal zaken op u af. Op het gebied van wet en regelgeving zijn er dan ook continu verschuivingen en wijzigingen. Wist u dat er voor de nieuwbouw per 1 juli 2019 geldt dat er zelfs geen gas meer wordt aangeboden bij realisatie? Dit vraagt dan ook om de nodige kennis om zo tot een goedgekeurd concept en uiteindelijke realisatie te komen. Naast deze verplichtingen zult u zelf ook nog wensen hebben qua comfort en voorkeur. Tot slot moet alles na realisatie ook nog werken zoals u dat voor ogen heeft. Wij helpen u dan ook graag verder met het verduurzamen en maken van de juiste beslissingen.

Bestaande bouw

Voor de bestaande bouw kan het ook zeer aantrekkelijk zijn om energie te gaan besparen. De vraag is echter, waar moet u beginnen? Misschien is een installatie wel aan vervanging toe en kiest u dan voor een duurzame of een goedkope oplossing wat achteraf dan toch niet goedkoop blijkt te zijn bij het ontvangen van uw energienota.

We helpen u graag om een weloverwogen beslissing te maken.

Hier vindt u een kleine greep van onze expertise op het gebied van verduurzamen waar wij u graag bij van dienst zijn

Zonnepanelen

Dakisolatie

Gevelisolatie

Vloerisolatie

Glas & kozijn

Warmtepompen

Zonneboiler

Infrarood Verwarming

Lage temperatuur verwarming

Laadpalen Elektrische auto’s

Led verlichting

Warmtecamera

Woning ventilatie

Regelingen

Stadsverwarming